SomnoCenter Szeged Alvászavar Központ

Térítéses magán ellátás

SomnoCenter Alvászavar Központok országos hálózatának kiemelt tagjaként 2007 óta várja az alvásbetegségben szenvedőket. A II. Kórház területén modern körülmények között működő alvásközpontban a hatékony terápiás gyakorlatot magasan képzett, az alvászavarok gyógyításában több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosok végzik.

SomnoCenter Pécs Alvászavar Központ

Térítéses magán ellátás

Országos hálózat tagjaként 2012 óta várja az alvásbetegségben szenvedőket. A nyugat-európai követelményeknek minden szempontból megfelelő modern körülmények között működő alvásközpontban a hatékony terápiás gyakorlatot magasan képzett, az alvászavarok gyógyításában több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosok garantálják.

Debreceni Egyetem Neurológiai Klinika, Alváslaboratórium

OEP finanszírozott

A világszínvonalú berendezésekkel felszerelt klinika 6 felszerelt ággyal várja az évi 1500-2000 beteget. Az alváslaboratóriumban valamennyi ma ismert alvászavar kivizsgálására és kezelésére van lehetőség.

Somnocenter Budapest

Térítéses magán ellátás

A 2015 februárjától vadonatúj, megújult környezetben működő, modern alvásközpontban a hatékony terápiás gyakorlatot magasan képzett, az alvászavarok gyógyításában több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosok, a vizsgálati eredmények pontosságát és megbízhatóságát a csúcsminőségű műszerek garantálják (PHILIPS Respironics).