Somnocenter Budapest

Térítéses magán ellátás

A 2015 februárjától vadonatúj, megújult környezetben működő, modern alvásközpontban a hatékony terápiás gyakorlatot magasan képzett, az alvászavarok gyógyításában több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosok, a vizsgálati eredmények pontosságát és megbízhatóságát a csúcsminőségű műszerek garantálják (PHILIPS Respironics).

A SomnoCenter Alvászavar Központok országos hálózatának tagjaként 2007 óta várja az alvásbetegségben szenvedőket. Valamennyi ma ismert alvászavart diagnosztizálják és kezelik. Így az alábbi alvásbetegségekkel várják a hozzájuk forduló betegeket.

A vizsgálatokat a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság által kidolgozott, nemzetközi ajánlásokra épülő protokollok (melyek megegyeznek az Európai Alvástársaság irányelveivel) alapján végzik.

  • Alvási apnoe (Alvásfüggő légzészavarok)
  • Nyugtalan láb szindróma, ismétlődő végtagmozgás (Alvásfüggő mozgászavarok)
  • Alvásképtelenség (Inszomnia)
  • Jet lag, váltott műszakos munkavégzés, késleltetett/előrehozott alvási fázis szindróma (Cirkadián ritmuszavarok)
  • Alvajárás, alva evés, fogcsikorgatás (Paraszomniák)
  • Fokozott aluszékonyság (Narkolepszia)
  • Időskori alvászavarok

Dr. Terray-Horváth Attila neurológus, szomnológus szakorvos, a SomnoCenter Budapest Alvászavar Központ vezető főorvosa, a Honvédkórház Neurológiai Osztály Alvásdiagnosztikai és Terápiás Központjának főorvosa, a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság tagja, az Európai és az Amerikai Alvástársaság tagja.

habil Dr. Szakács Zoltán Ph.D., neurológus, szomnológus főorvos, a Honvédkórház Neurológiai Osztályának osztályvezető főorvosa, a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság elnöke, az Európai és az Amerikai Alvástársaság tagja.

Dr. Bernáth István neurológus, szomnológus főszakorvos, a Honvédkórház Neurológiai Osztály Alvásdiagnosztikai és Terápiás Központjának főorvosa, a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság tagja, az Európai Alvástársaság tagja.

Dr. Simon Márta neurológus szakorvos, szomnológus a SomnoCenter Budapest Alvászavar Központ neurológus-szomnológus szakorvosa, a Honvédkórház Neurológiai Osztályának neurológus szakorvosa.

Dr. Tóth Eszter fül-orr-gégész szakorvos, a SomnoCenter Budapest Alvászavar Központ fül-orr-gégészeti szakrendelésének vezetője. A Honvéd Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályának adjunktusa. Teljes körű fül-orr-gégészeti kivizsgálással várja felnőtt és gyermek pácienseit.

Bodnár Eszter általános neuropszichológus, autogén tréning terapeuta, a SomnoCenter Budapest neuropszichológusa, az autogén tréning és a nem gyógyszeres inszomnia kezelés szakértője. A Honvédkórház Alvásdiagnosztikai és Terápiás Centrumának és a Budai Gyermekkórház neuropszichológusa.

Térkép